Specialized Partner of the Year: ERPM Cloud – EBS Consulting

I forbindelse med arrangement Oracle Cloud Day 2018 ble EBS Consulting kåret til «Specialized Partner of the Year: ERPM Cloud».  I sin begrunnelse for utnevnelsen sier Oracle blant annet at EBS Consulting er «En mindre partner med høy kompetanse som har vært en pioner
innen implementasjon av Oracle ERP Cloud i Norge»

 

Les mer

Første Oracle ERP Cloud kunde i Norge.

EBS Consulting AS er første kunde oppe og går på Oracle ERP Cloud. 11 oktober ble løsningen produksjons satt. En rekke utenlandske foretak har tatt i bruk systemet, og nå er også den første norske kunden i drift.

I denne omgang har vi tatt økonomistyring i bruk, men Oracle ERP Cloud omfatter også løsninger for prosjektstyring, risikostyring og innkjøp, i tillegg til integrasjoner mot egne skyløsninger for blant annet planlegging og budsjettering (EPM), HR, Supply Chain og CRM.

Les mer

EBS Consulting søker konsulenter

Vi opplever stor etterspørsel etter våre erfarne konsulenter og ønsker å styrke vårt lag med flere flinke folk. Vi søker funksjonelle og tekniske konsulenter, samt prosjektledere.

Vi ønsker å beholde vår profil som leverandør av seniorkompetanse og er på utkikk etter deg som har praktisk erfaring med Oracle eBusiness Suite eller Fusion Applications, enten fra konsulentvirksomhet, intern IT-avdeling eller brukermiljø. Vi er også interessert i erfarne konsulenter på Oracle OBIEE.

Vi tilbyr spennende oppdrag, Norges mest erfarne kollegaer og et godt miljø. Ansatte kan velge mellom fast lønn med bonus og omsetningsbasert avlønning, og vi har en aksjekjøpsordning for alle ansatte.

Les mer