top of page

Oracle Apps

INFO OM ORACLE

Oracle Cloud er et av verdens ledende forretningssystemer med en bred portefølje av produkter. Oracle har løsning for ERP, EPM, HCM, CX, SCM, IoT og mer. Løsningene fra Oracle passer spesielt bra for selskaper som har tunge krav til sitt forretningssystem. Det kan være i forhold til transaksjonsvolum, integrasjoner eller funksjonalitet. 


Oracle Cloud er bygget for skyen og har en ledende posisjon i Gatners vurdering av ERP systemer.


EBS Consulting er en Oracle Gold Partner. Det betyr at vi implementerer Oracle ERP Cloud i din bedrift på vegne av Oracle. Vi sikrer at din løsning er tilpasset norske bedrifter og følger norske lovkrav.

EBS Consulting ble kåret til "Partner of the Year - ERPM Cloud - F19 Norway".

Vi benytter selv Oracle ERP Cloud som vårt forretningssystem. Vi har erfarning med løsningen også som kunde av Oracle.

Implementering

Implementeringsprosjekter kan vi gjennomføre med eget personell, med løsninger av høy kvalitet. Vi legger vekt på å benytte kompakte team der alle deltakere fra prosjektleder, via funksjonell eksperter til teknisk personale har dyp kjennskap til applikasjonen. En implementering kan også være å rulle ut løsning til nye forretningsenheter eller ta i bruk nye moduler.

EBS Consulting leverer også et "ERP i skyen for bedrifter i vekst". Dette er "best practice" løsningen av Oracle ERP Cloud tilpasset norske bedrifter. Denne løsningen er gjerne satt opp på under 100 dager.

Forbedringer, tilpasninger og utvidelser

Løsningen kan stadig forbedres.  Vi kan bidra med å kartlegge forbedringspotensiale og realisere gevinster ved ta i bruk ny funksjonalitet i eksisterende løsning, integrere mot interne og eksterne IT-løsninger, automatisere  manuelle prosesser eller forbedre rapportering og analyse.

Forvaltning

For mange selskaper er det ikke lønnsomt å bygge opp og vedlikeholde intern kompetanse på sine applikasjoner. EBS Consulting har utviklet ett konsept for applikasjonsforvaltning spesielt rettet mot Oracle Cloud.

Tjenesten inneholder alle elementer som inngår i et forvaltningsoppdrag; email for innmelding av saker, telefon- onlinesupport, korrektivt vedlikehold, nye releaser, endringshåndtering, brukerstøtte og opplæring. Videre håndteres også aktiviteter for utvikling og forbedring av applikasjonen.

Kunden får videre tilgang til en webløsning med funksjoner for innmelding av supportbehov, dialog med forvaltningsteam. Forvaltningsteamet består av erfarne konsulenter som har solid erfaring med tjenester relatert til Oracle.

Oppgradering

Oracle leverer oppgraderinger 4 ganger i året som er obligatoriske for samtlige kunder. Som en del av en forvaltningsavtale kan EBS Consulting bistå med analyse, testing og opplæring ved hver release.

NetSuite

NetSuite
Søk etter video...
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Økonomistyring

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Økonomistyring

04:29
Spill video
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Artikkelhåndtering

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Artikkelhåndtering

04:37
Spill video
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Salgsprosess

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Salgsprosess

04:33
Spill video
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Tilbud- og Anbudsprosess

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Tilbud- og Anbudsprosess

04:13
Spill video

Skal erstattets av Oracle Video

Ønsker du å vite mer om Oracle og deres produkter? 
Ta kontakt, så gir vi deg svar på det du lurer på!

EBS Consulting AS

Strandgata 19

0152 Oslo

Org.nr. 988682462

Tlf.: +47 476 09 000

Epost: post@ebs-consulting.no

Melding sendt

bottom of page