top of page

NetSuite

NetSuite Dashboard Norsk.png

Oracle NetSuite er et av verdens ledende forretningssystemer med en bred portefølje av produkter. NetSuite har løsning for ERP, budsjett og planlegging, CRM, prosjektstyring, ordre og innkjøp.


NetSuite er et verdens første skybaserte IT systemer og har vært på markedet i over 10 år. NetSuite har vokst raskt de seneste årene. Nå står Norge og resten av skandinavia for tur.


EBS Consulting er en NetSuite Alliance Partner. Det betyr at vi implementerer NetSuite i din bedrift på vegne av NetSuite. Vi sikrer at din løsning er tilpasset norske bedrifter og følger norske lovkrav.

O-NetSuite-AlliancePartner-rgb.png

NetSuite

NetSuite
Søk etter video...
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Økonomistyring

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Økonomistyring

04:29
Spill video
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Artikkelhåndtering

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Artikkelhåndtering

04:37
Spill video
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Salgsprosess

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Salgsprosess

04:33
Spill video
NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Tilbud- og Anbudsprosess

NetSuite SuiteSuccess Starter Version Norge: Tilbud- og Anbudsprosess

04:13
Spill video
​Implementering

Implementeringsprosjekter kan vi gjennomføre med eget personell, med løsninger av høy kvalitet. Vi legger vekt på å benytte kompakte team der alle deltakere fra prosjektleder, via funksjonell eksperter til teknisk personale har dyp kjennskap til applikasjonen. En implementering kan også være å rulle ut løsning til nye forretningsenheter eller ta i bruk nye moduler.

EBS Consulting leverer også NetSuite SuiteSuccess implementeringer. Dette er "best practice" løsninger med ferdige dashboards, KPI'er, rapporter og prosessflyter. En SuiteSuccess implementering er gjerne satt opp på under 100 dager.

Forbedringer, tilpasninger og utvidelser

Løsningen kan stadig forbedres.  Vi kan bidra med å kartlegge forbedringspotensiale og realisere gevinster ved ta i bruk ny funksjonalitet i eksisterende løsning, integrere mot interne og eksterne IT-løsninger, automatisere  manuelle prosesser eller forbedre rapportering og analyse.

Forvaltning

For mange selskaper er det ikke lønnsomt å bygge opp og vedlikeholde intern kompetanse på sine applikasjoner. EBS Consulting har utviklet ett konsept for applikasjonsforvaltning spesielt rettet mot NetSuite.

Tjenesten inneholder alle elementer som inngår i et forvaltningsoppdrag; email for innmelding av saker, telefon- onlinesupport, korrektivt vedlikehold, nye releaser, endringshåndtering, brukerstøtte og opplæring. Videre håndteres også aktiviteter for utvikling og forbedring av applikasjonen.

Kunden får videre tilgang til en webløsning med funksjoner for innmelding av supportbehov, dialog med forvaltningsteam. Forvaltningsteamet består av erfarne konsulenter som har solid erfaring med tjenester relatert til NetSuite.

Oppgradering

NetSuite leverer oppgraderinger 2 ganger i året som er obligatoriske for samtlige kunder. Som en del av en forvaltningsavtale kan EBS Consulting bistå med analyse, testing og opplæring ved hver release.

Kontakt oss

EBS Consulting AS

Strandgata 19

0152 Oslo

Org.nr. 988682462

Tlf.: +47 476 09 000

Epost: post@ebs-consulting.no

Melding sendt

bottom of page