top of page
Søk
  • Forfatterens bildeLars Olavesen

EBS Consulting går live med Oracle ERP CloudEBS Consulting AS er første kunde oppe og går på Oracle ERP Cloud. 11 oktober 2017 ble løsningen produksjons satt. En rekke utenlandske foretak har tatt i bruk systemet, og nå er også den første norske kunden i drift.


I denne omgang har vi tatt økonomistyring i bruk, men Oracle ERP Cloud omfatter også løsninger for prosjektstyring, risikostyring og innkjøp, i tillegg til integrasjoner mot egne skyløsninger for blant annet planlegging og budsjettering (EPM), HR, Supply Chain og CRM.

Vi er et mindre konsulenthus og har spesialisert oss på ERP systemer fra Oracle. Som en Oracle partner har vi investert mye tid og ressurser i å bygge opp kompetanse i Oracle ERP Cloud. I tillegg til egen implementering, har vi utarbeidet en best-practice tilnærming av løsningen for det norske markedet. Dette for å kunne skreddersy løsningen etter norske lovkrav og behov. Vi ser også at denne løsningen gir økt potensiale for norske selskaper som satser internasjonalt.


En løsning som Oracle ERP Cloud kan i stor grad skaleres og vil være aktuell å ta i bruk for langt flere norske bedrifter. Dette er et standardisert økonomisystem for bedrifter i vekst. Tiden fra kjøp til bruk er betraktelig redusert.


Dette er løsningen for bedrifter som har eller kommer til å vokse ut av sitt eksisterende økonomisystem. Ved å velge en skyleverandør er kostnadene både mindre og mer forutsigbare. Selv mindre bedrifter kan velge fra øverste hylle forteller daglig leder Kristin Sydtveit og viser til Gartners undersøkelse fra juni 2017. Her ble Oracle ERP Cloud rangert som det ledende og mest innovative skybaserte økonomisystemet for mellomstore, store og globale konsern

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page