top of page
Søk
  • Forfatterens bildeLinda Alfsen

SAF-T Financial for Oracle ERP Cloud

For å dekke behovet for SAF-T rapportering i Oracle ERP Cloud har EBS Consulting utviklet en utvidelse i Oracle APEX. Utvidelsen produserer SAF-T Financials rapporten i det påkrevde XML formatet.

Løsningen er brukervennlig og meget enkel å implementere. Basisdata trekkes ut fra Oracle ERP Cloud, og deretter vedlikeholdes all kontaktinformasjon og mappinger mot standardkoder i APEX utvidelsen. Dermed er det ikke er behov for endringer i Oracle ERP Cloud.


Vår SAF-T løsning inneholder alle basisdata for SAF-T rapporten og det kan enkelt gjøres kontroller og analyser på dataene i APEX. Dataene kan også enkelt eksporteres til Excel. Dette gjør det enkelt å ha full kontroll på hvilke data som er inkludert i SAF-T filene.


SAF-T rapporten og basisdataene kan også være til stor nytte i revisjonssammenheng. Se også artikkel vedrørende smart anvendelse av SAF-T filen utgitt av Regnskap norge:

Smart anvendelseav SAF-T filen


Ønsker du å vite mer? Send oss en henvendelse ved å benytte vårt kontaktskjema eller send mail til post@ebs-consulting.no.

Comments


bottom of page